3 dagar kvar..

 
Kan ni tro att det är tre dagar kvar till sommalovet? Alldeles otroligt. Kommer att sakna mina vänner en hel del nog under dessa 2 månader. Vårfesten har vi på lördagen och efter det har jag en hel del studentfester jag borde gå på. Klänning har jag fortfarande inte.. Lyckat igen..
 Imorgon är det ledigt och då kommer jag att gymma och ta det lungt! Hoppas ni har en skön ledig dag!

Hot right now

 
 
Här är några sånger som spelade med mig på mitt gympass idag. Super låter! Hoppas ni hittar någon som faller er i smak!

Gymgrossisten leverans

 
 
           
 
 
           
 
Fick äntligen idag mitt efterlängtade paket från gymgrossisten,eller fitnesstukku som det heter på finska. Måste påpeka att alla produkter inte är mina, eftersom vi flera kompisar beställde tillsammans och fick på det sättet fri frakt. Mina produkter är den andra stora bilden. Jag skall låta er veta vad mitt nya proteinpulver smakar, då jag imorgon testat det. Nu blev jag ännu mera taggad och motiverad för att träna med nya produkter. 
 Beställde alltså en 1kg whey proteinpulver med smaken double rich choloate, 2 celsius i smakerna wild berry och peach-mago-green tea, en skopa för mitt proteinpulver, en proteinbar med kokos som smak och ännu en shaker ifall jag någon gång förlagt min shaker och har bråttom till gymmet. Dessutom fick jag på köpet en tidning! Ganska bra deal va? Jag har aldrig smakat på celsius så ser fram emot att göra det! Har ni några favoritsmaker? Vill ni dela med er åsikter? 
 
 Förresten, om någon vet hur man får större radavstånd på inläggen så skulle ni kunna sätta en kommentar? Skulle hjälpa enormt!
 

23/05/2014

Maat. Min kärlek för mat är obeskrivlig.
Hejj på er läsare! Kom hem idag 12 efter att ha skrivit ett religionsprov och nu har jag två prov kvar att skriva! Nu tänkte jag ta och äta och sola och bara njuta av det ljuvliga vädret. Fick idag meddelande per telefon att mina proteinpulver och saker kommit från fitnesstukku! Är så himla taggad! Skall visa dem idag eller imorgon för er! Dessutom håller jag på med två andra inlägg så håll utkik ännu idag! Tänkte tom. hinna och träna, så har fullt upp! 
  Hoppas ni har en skön dag! Och jag hör av mig idag! 
 
 

Almost there..


Hejjhallå! Ett prov kvar denna vecka och då har jag skrivit 6 prov under dehär 5 dagarna! Sedan är det två kvar och provutgivning! Halleluja!
Sommarlovet är helt bakom knuten, och mitt sommarjobb väntar på mig direkt efter sommarlovets början. Kan ni tänka er att jag verkligen ser framemot det! 
Nu skall jag fortsätta läsa religion och sedan ta en promenad till stranden! Vi hörs och njut av den härliga sommarsolen! 

Provläsning eller...?


Hej hallåå! Jag övat på prov hela dagen så har inte kunnat blogga!  Har 6 prov nästa vecka så har fullt upp! Gjorde just en megabeställning från fitnesstukku på proteinpulver och stuff! Ska visa upp dem då kommer! Ha en skön kväll! 


Provprov


Kom just hem från en länk. Typiskt mej, jag har 8 prov att läsa till och vad gör jag? Far och springa för en timme iställe! Smart.
   Idag hade jag tutorutbildning nästan hela dagen och nu återstår mitt favoritämne... Provläsning! Så himla kul att sitta igem fast med näsan i boken hela kvällen. Jag hoppas ni förstod sarkasmen i det hela. Hörs då jag slipper böckerna för en stund! 



Skyrleverans


Kom just från gym-jogging-cykel pass. Cyklade till gymmet, for på en länk i närheten och gick på gym efter det. Nu är proteinbarerna och kvällsmålet ätet och nu slipper jag ääntligen och sova! Måste cykla via butiken och köpa mango skyr till några kompisar eftersom de inte hittat den i många butiker. 
Hoppas ni haft en bra dag!  

The Ylvis show

Skrattar ihjäl mig!

Morsdag <3

 
 
 
 
Idag har det ätits så sjutton! Allt från förrätt, huvudmål, efterrätt och ännu kaffeservering med kaka och allt. Jag har definitivt ätit för hela den kommande veckan. Kakan bakade jag för första gången och jag måste erkänna att det var den bästa kakan jag någonsing lagat! Den var jättegod! Jag gillar väldigt mycket att baka så gör det faktiskt ganska ofta.
 
 
Länken till kakreceptet är här, rekommenderar sidan varmt för andra recept också! De som jag testat har alla varit väldigt goda! 
Nu vill jag ännu önska alla mammor en bra morsdag, älskar dig mamma alltid <3
 

100% ut av träningen


145kg leg press check ☑

 
Jaaaa!!! 145kg leg press check! Mitt mål var 140kg men jag bestämde mig för att sätta 5kg till och jaaa! Gjorde ca. 20st press! Jag måste säga att jag inte "specialiserat" mig på leg press utan jag satsar mera på att bli starkare då det gäller squats. Men det här var ett mål för mig och nu tänker jag vidareutveckla min styrka inom legpresses och bli ännu starkare!  #Towardgoals

Nice dag 3

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så dessa alla bilder är tagna på Nice under den tredje dagen av resan. Under den här dagen brände jag mina axlar och min bröstkorg helt! Det var ca. +25 grader under den här dagen och dessutom var det en molnfri dag! Alldeles super dag helt enkelt, dagen gick för det mesta ut på att shoppa och gå omkring på stranden. 
 
 
 

It´s all about the protein

 
 
Hej bästa läsare! Kom just hem från en 3 timmars träning. En timme dans och två timmar på gymmet. Jag blev så himla glad då jag gjorde squats och inte fick ont i mitt knä! Jag har under de senaste tiderna fått väldigt ont i mitt högra knä då jag gjort squats. Jag tror jag vet vad det beror på och jag antar att det var en gång som jag gjorde för snabbt squats med för mycket tyngde och då blev min teknik fel och mitt knä böjdes inåt. Men efter min resa har jag haft en paus och jag tror det var pausen som gjorde att det blev bättre, men jag måste fortfarande ta det en aning lugnare och kolla min teknik extra noga. Nu gjorde jag för första gången squats med 60kg och jag var förvånad hur mycket jag utvecklats eftersom jag tom. skulle ha kunna klara av 65-70kg! Fick lite motivationsboost av det. Dessutom gjorde jag legpress med 145kg, vilket jag aldrig förr heller gjort! En paus gör verkligen gott ibland! Nu har jag satt i mig riktligt med protreiner och nu återstår ett kalas och skrivande på en filosofiessä. Kommer senare idag att lägga upp ett till inlägg från resan så kolla efter senare!
 Har ni några tips på vad jag skulle kunna skriva om? Jag tror jag själv har några små ideer, men måste utveckla tankarna ännu lite. Hoppas ni har en bra dag och jag hör av mig senare! Puss och kram!
 
 
 
 

Monaco Ville

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På den andra dagen var vi ti Monaco, vilket var min favortiplats under hela resan! Så himla vackert! Allting är noggrannt planerat och utsmyckat. Växter och blommor överallt! Det var som att vara i en djungel mitt i stan. Det var så grönt och växtligheten var massiv! Yachts överallt! Massiva båtar, bilar och byggnader. Lamborghinin, porschen, land rovers osv. överallt! 
  Vi tog en hop on hopp off buss som fördes oss runt i Monaco, vilket jag tycker var roligt! Bussen körde upp på bergen och så såg man ut över hela Monaco! Visste ni att Monaco endast har en area på 2km! Jag tror iallafall att det heter area. Så stort är det definitivt inte, men det känns större. 
  Nu på veckoslutet är dessutom grand prix formula tävlingar i Monaco så de höll på att rigga upp alla garage, sittplatser och allt som behövs för tävlingen. Jag skulle så ha velat fara och titta på dem! Hur roligt skulle det inte ha varit? Vill tillbaka nu! 
 Jag rekommenderar varmt åt alla att nångong ta sig till Monaco, det är definitivt värt det!
 Om ni undrar något så snälla ta mod till er och fråga, för det gör min dag och bloggmotivation så mycket bättre! 

3 countries, one day

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Den andra dagen i Frankrike bestämde vi oss för att ta tåget till en by/stad i Italien, San Remo. Tåg
resan var väldigt vacker eftersom tåget körde helt vid kusten och vyerna var otroliga! San Remo var en rätt så stor by och väldigt vacker. Där fanns en stor strand med cafeer och en stor shoppinggata. Typisk italiensk skulle jag våga påstå. Vi satt vid stranden en stund och njöt av solskenet och våra kalla drycker. Dessutom var det ju ett måste att smaka på Italiensk pasta! Det var nog riktigt gott måste jag säga, men jag tycker inte att det var någo speciellt med det. Det kan hända att det var fast på restaurangen också. 
 På vägen tillbaka till Nice stannade vi i Monaco, en av de vackraste ställena jag varit till! Jag gör ett annat inlägg om Monaco tills imorgon! 
 Så på en dag besökte vi tre länder! Otroligt! Fast Monaco räknas vell egentligen inte som ett land, utan mer som någon sorts mikrostat. 
 

Nice dag 1

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tänkte dela in inläggen i delar så att det inte blir så himla mycket på en gång. Kort kan jag säga att jag var på en 5 dagars resa till Nice i Frankrike varav en dag spenderades i Italien och en dag i Monaco. 
 Vi for på en fredag och landade på kvällen i ett molnigt Nice. Det var så himla vackert att kolla ut från flygplanets fönstrar och se palmer öööverallt! Jag älskar palmer! Vi tog en buss till vårt hotell som visade sig vara helt okej, men definitivt ingenting att skryta över!
 Den första dagen kom vi så sent på kvällen att vi bara kollade runt i staden och gick ut på en restaurang och åt. Kvällen var väldigt molnig och grå och senare började det ösregna! 
 Vi gick ganska sent och lägga oss i väntan på en soligare dag. 
 
 

Back in business

 
 
Hej på er kära läsare som ännu finns kvar! Nu är jag tillbaka efter en liten paus. Jag var nämligen till Frankrike och samtidigt till Monaco och Italien. Jag skall berätta mera om min resa i ett annat inlägg idag, men först måste jag skriva en textkompetens i modersmål, suck. Jag skall dessutom uppdatera min weekly challenge med det samma! 
 Hoppas ni har haft det bra och vi hörs lite senare! 
Kramar!

Bloggpaus

Hej alla där! Tänkte bara meddela er att jag inte kommer att kunna blogga fören på onsdagen. Jag hör av mig då! Ha en skön vecka allesammans! 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus